Advertenties
De bovenste 2 logo's op de HOME-pagina zijn bestend voor partners. Op de informatieve pagina's zijn 4 logo's voor deelnemers bestemd, vaker maar minder prominent in beeld. Op de pagina Ondernemers en op de Homepage van de ondernemers website zijn commerciele advertenties te zien. Zij bekostigen voor een overgroot gedeelte de website.
Achter elk logo zit een teller die verhoogd wordt als deze getoond wordt. De teller bepaald welk logo als eerste en bovenaan getoond wordt. Elk logo komt dus evenveel aan bod.

Aanvraag offerte
Als een bezoeker de pagina invult om een specifieke begroting te ontvangen, vult hij het aanvraag formulier in. Hierin worden, naast enkele persoonlijke gegevens ook informatie ovder de begroting gevraagd. De bezoeker is vrij om deze al dan niet in te vullen. Vervolgens geeft deze een plaats, gemeente of een postcode in. Het systeem zoekt dan in de gekozen categorie naar alle ondernemers die deze postcode of plaats als werkgebied gekozen hebben of landelijk als in de categorie bepaald is dat alle ondernemers landelijk werken. Hierin is de keuze van de volgorde A. Er worden maximaal 8 ondernemers getoond, B. partners gaan voor deelnemers C. de partners en daarna de deelnemers die het minst getoond zijn, komen bovenaan te staan en D.. De ondernemers die zich als eerste geregistreerd heeft wordt, bij gelijke keuze van A. B en C. als eerste getoond,

Bezoeker zoekt een ondernemer in een bepaalde categorie in een bepaalde plaats, gemeente of postcode.
Deze doet dat zonder een vragenlijst in te vullen en is mogelijk op zoek naar goede informatie van een ondernemer uit de buurt. De selectie van de juiste ondernemers vindt plaats als hierboven, zonder de keuze B. Partners en deelnemers zijn in deze fase gelijk.

Landelijk of regionaal
Een categorie kan landelijk of regionaal werken. Beide tegelijkertijd is niet mogelijk. Als een categorie landelijk werkt is de kans op aanvragen groter dan wanneer er regionaal gewerkt wordt. Dit voordeel is verwerkt in de administratieve bijdrage voor deelnemers of jaarlijkse bijdrage voor partners.
Wordt er in een categorie regionaal gewerkt dan heeft elke categorie een bepaalde eenheid als werkgebied. dit kan 4 of 9 of 19 km zijn.
Als voorbeeld uitvaartverzorging:  Een geregistreerd ondernemer krijgt een werkgebied met alle postcodenummers en plaasten en gemeentes in een straal van 1 km om een opgegeven postcode, Voor een deelnemer is dit 5 km en voor een partner 10 km. Elke deelnemer of partner kan een extra werkgebied van 5 km aanschaffen, maar als een deelnemer of partner op zijn eigen website een link naar uitvaartbegroting plaatst, krijgt hij van hiervoor 3 km extra.
Door onze prijsstelling kan elk bedrijf zich 2 eenheden permiteren zonder hiervoor hoge kosten te moeten maken. (deelnemer worden met een link op de eigen website).

Garantie
Wordt u partner en u zou geen aanvragen krijgen, dan verlengen wij de periode tot u minimaal 20 serieuze aanvragen ontvangen heeft.
Per saldo betaalt u minder dan bij alle bedrijven die u een bedrag per aanvraag in rekening brengen.