We kennen voor elk specialisme in de uitvaartzorg 3 soorten registraties. Elk specialisme kan landelijk dan wel met werkgebieden werken. 
Is voor een specialisme een werkgebied van toepassing dan geeft u bij registratie een basis postcode op. Het werkgebied ligt dan als een cirkel om deze postcode. Alle postcodereeksen van de 4 cijfers van de postcode welke binnen deze curkel liggen tellen mee voor selectie.
Voor bepaalde specialiteiten geldt de dubbele afstand omdat er minder ondernemers werkzaam zijn in die specialiteit.
Als een bezoeker een postcode, plaats of gemeente kiest dat in uw werkgebied ligt, wordt uw onderneming getoond aan deze bezoeker. 

Hoe groot is dat werkgebied?
In de uitvaartzorg krijgen Registranten altijd een basis werkgebied van 1 km, Deelnemers 5 km en Partners 10 km.
Voor andere specialismen kan dit anders zijn.

U kunt uw werkgebied vergroten door:

Als Deelnemer of Partner krijgt u uitgebreide mogelijkheden uw bedrijf te presenteren aan elke bezoeker door middel van uw logovermelding op de website en door middel van een uitgebreide (video) presentatie op de keuze pagina van de bezoeker .

Link naar de website
Als u op uw website een link plaatst naar UitvaartBegroting.nl krijgen we een hogere notering in de zoekmachine van Google, waardoor ook u beter gevonden zult worden en meer aanvragen zult krijgen. Klik HIER voor een document met voorbeelden hoe u de link op uw website kunt plaatsen en de code voor de link zelf. Wij kunnen u hierbij, tegen kostprijs, assisteren. Op uw persoonlijke pagina kunt u aangeven dat u de link geplaatst heeft. Wij verhogen direct uw werkgebied met een basis werkgebied.
Als na controle blijkt dat de opgave niet juist was, zult u 3 maanden geen aanvragen ontvangen.

B.T.W.
Alle bedragen zijn inclusief het door de overheid vastgestelde BTW van 21%. Wij nemen de afdracht ervan voor onze rekening. Op de factuur is het BTW bedrag wel genoemd.