Kunst & decoratie is een zeer uitgebreid gebied in de uitvaartzorg.

Ornamenten, sieraden, urnen, schilderijen en aparte kisten.

We hebben de mooiste creaties gezien op de uitvaartbeuzen.

Wilt u een breed publiek interesseren voor uw creatieve activiteit, registreer uw bedrijf via het Registratieformulier, ook al besluit u geen deelnemer of partner te worden. Indien wij een vraag van een bezoeker krijgen die niet in te vullen is door een deelnemer of partner en brengen wij de bezoeker, zonder hiervoor een tegenprestatie te verwachten, met u in contact. Wij zijn al gelukkig als we onze bezoeker kunnen helpen.

Als u zich wel registreert als deelnemer of als partner zijn er 2 mogelijkheden waarop u door een bezoeker kan worden uitgenodigd om een product of dienst te leveren.

  1. Er wordt een vragenlijst ingevuld en de bezoeker maakt men aan de hand van de postcode of plaats en keuze uit de beschikbare kunstenaars die partner zijn geworden. Zijn er onvoldoende partners in het gebied, dan worden de deelnemers getoond.  
  2. Er wordt er geen vragenlijst ingevuld maar men direct contact met een kunstenaar in de omgeving. Deelnemers en partners worden hierin gelijk behandeld,

Belangrijk voor u is de presentatie van uw product. Indien wij hiervoor te weinig mogelijkheden bieden, horen we dat graag van u en stellen onze expertise en ons team ter beschikking om oplossing te creëren voor u zich goed bij voelt. De applicatie biedt de gelegenheid dit waar te maken.

Graag voegen wij u toe aan onze lijst van ondernemers. De eerste stap is het invullen van het registratieformulier.