Door onze unieke formule creëren we een 5 x Win situatie.


We kennen 4 types ondernemers.
Voorbijgangers. Ondernemers die ons platform bezocht hebben en het helemaal niets vinden. anders hadden zij zich gratis en zonder enige verplichting geregistreerd
Registranten zijn de ondernemers die mogelijkheden zien in ons platform, maar er nog net niet voldoende van overtuigd zijn dat wij hun bedrijf kunnen laten groeien. Wij gaan nog meer ondernemen om te zorgen dat we ook hun vertrouwen waard zijn. Als zij het registratieformulier aanvullen met de branche en een basis postcodewerkgebied krijgen zij, in beperkte mate, aanvragen voor een begroting of informatie van geïnteresseerde bezoekers. 
Deelnemers zijn de ondernemers die erin geloven dat wij ons zullen inspannen om tegen een bescheiden bijdrage hun bedrijf te laten groeien, want alleen hun groei levert ons een financieel voordeel op. Hiervan bekostigen wij de ontwikkeling en onderhoud van de website, de SEO en onze goede doelen. 
Partners Zij geloven in ons concept en zijn ervan overtuigd dat we waar maken wat we zeggen. We zijn een nieuwe speler in deze markt, maar geloven dat we het beter kunnen dan onze collega's die voor elke aanvraag een vergoeding vragen, maar niet controleren of een aanvraag wel serieus is.
Aan de kosten kan het niet liggen, zij betalen slechts een éémalige bijdrage voor een aanzienlijk groter basis werkgebied.
Van elke bijdrage gaat 10% naar, door ons gekozen, goede doelen. Elk jaar opnieuw. Zie onze Maatschappelijke doelen pagina

Hoe werkt de deelname aan ons platform in 6 stappen?
1 Registreer u, vrijblijvend, door het invullen van het registratieformulier.
2 U krijgt van ons via de e-mail een toegangsnaam en wachtwoord toegestuurd waarmee u kunt inloggen op uw eigen, beveiligde website.
Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden. Zie ook voor meer informatie de registratiemogelijkheden.
3 Login via de knop aanmelden, rechts bovenin.
4 Vul de bedrijfsgegevens in en uw basis postcodewerkgebied,
kies voor registrant (postcodewerkgebied van 1 km), deelnemer (postcodewerkgebied van 5 km) of partner(postcodewerkgebied van 10 km)
en geef uw keuze in als u ambassadeur van ons wilt worden.
5 Reken af met de iDeal module als u besluit DEELNEMER of PARTNER te worden.
6   Vul uw profiel in met een korte krachtige pitch, logo en, indien u dit wenst, een video van maximaal 2 minuten.